GRAU

MG_9284-web

Lluís Guerra

Director Acadèmic del Grau en Música i So per a la Indústria de l’Entreteniment
Compositor i pianista, format a Berklee College of Music en música per a audiovisuals. Doctorand en Sistemes de Selecció Musical en els VJ. Director acadèmic del Grau en Producció de Música i so en ENTI.
Maria-luz-bien-2

María Luz Martínez

Professora d'Història i Estètica de la Música 1
Soprano. Llicenciada en Arts i Intèrpret Superior en Música de la Universitat de Xile. Màster en Música com a Art interdisciplinari. Doctora en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona.
MG_9227-web

Javier Blánquez

Professor d'Història i Estètica de la Música 2
Javier Blánquez, periodista especialitzat en cultura. Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB. Editor i autor dels dos volums de ``Loops. Una història de la música electrònica``. Col·laborador habitual en mitjans de comunicació (El Mundo, Time Out Barcelona...)
Jaume-bien-2

Jaume Duran

Professor de Narrativa Audiovisual
Professor de cinema. Filòleg, lingüista i historiador en art. Professor de llenguatge i narrativa audiovisual.
EnricGuaus-bien

Eric Guaus

Professor en Tecnologia Audiovisual
Investigador en l'àmbit del so i la música.
Fran-Suarez-bien-1

Fran Suárez

Professor de Composició
Pianista, compositor, arranjador i organista, BM Berklee College of Music. Ha realitzat treballs per a teatre, publicitat i cinema. Lidera el seu trio de jazz contemporani basat en música original i el trio d'òrgan Dr. GO.
MG_9238-web

Arnau Olivé

Professor de Disseny Sonor 1
Enginyer de Telecomunicacions especialitzat en So i Imatge. Tècnic de directe, arxiver sonor i docent. Cantautor electrònic i realitzador audiovisual.
DiegoCalderon-bien

Diego Calderón

Professor d'Educació Auditiva 1
Titulat Superior en Música Moderna. Doctor en Història de l'Art. Música, Docència i Recerca són les tres paraules que millor defineixen el meu dia a dia.
albert-falguera

Albert Falguera

Professor de Tecnologia de l'Entreteniment
Enginyer Industrial Superior especialitzat en game design, gamificació i disseny d'experiències a través del joc.
oscar-garcia

Oscar Garcia

Professor de Tecnologies de l'Entreteniment, Mòdul de Gamification i Disseny del joc
Director acadèmic d’ENTI-UB, Soci consultor en gamification i serious games a Cookie Box. Professor d'Àlgebra, Serious Games, Disseny de Jocs i Gamification a ENTI-UB. És Doctor en Informàtica, Realitat Virtual aplicada a Medicina, per la URL i PostDoc en Tecnologies de l'Entreteniment per la Carnegie Mellon University.

MÀSTER

Israel-bien-2

Israel David Martínez

Director de l’Àrea de Música i So. Director del Màster en Música i So per a Experiències de l’Entreteniment a ENTI
És professor de Producció de Música i Àudio Digital, d'Efectes Sonors amb Videojocs i Produccions Digitals i d'Edició Musical Avançada en Videojocs a ENTI. És Doctor en Història per la Universitat de Barcelona.
albert-garcia

Albert Garcia

Professor d'Història de la Música Interactiva
Periodista especialitzat en videojocs des de fa 17 anys. Actualment escriu i col·labora a La Vanguardia, Catalunya Ràdio, Rac 1 i iCat FM. És cofundador del portal Eurogamer.es, del podcast sobre música de videojocs Replay.
pau-yanez

Pau Yanez

Professor de Tecnologia de l'Entreteniment
Pau Yànez és un emprenedor amb més de 10 anys d'experiència en la creació, gestió i comercialització de productes digitals interactius en la indústria dels videojocs, la Gamificació i els Serious Games. Des de 2012, Pau ha fundat diverses companyies com PlayVisit, Geomotion Games i City Nostra, dedicades a la creació d'experiències de en el sector de l'entreteniment.
andres-perez

Andrés Pérez

Professor de Lutheria Digital
Andres Pérez és enginyer de telecomunicacions. Investigador en l’àmbit del so 3D a Eureca, és candidat doctoral a Music Technology Grup de la Universitat Pompeu Fabra. També és músic.
nuria-mediavilla

Núria Mediavilla

Professora de la veu i la creació
Locutora de publicitat i actriu de doblatge, dòna classe i tallers de veu i de doblatge. Habitualment dobla la veu d’Angelina Jolie, Cameron Diaz, Kate Winslet i Nicole Kidman.
matias-lizana

Matías Lizana

Professor de Middleware
Matias Lizana és dissenyador de so, compositor i programador. Format com a enginyer informàtic, està especialitzat en àudio per videojocs. És programador i dissenyador de so a Barspin Studios, i teclista a Cheeto’s Magazine.
Jaime-Bermudez-bien

Jaime Bermúdez

Professor de DAW2
Jaime Bermúdez, compositor musical. Enginyer de so especialitzat en disseny sonor i postproducció. L'any 2018 cofundà l'estudi de videojocs Campfire Games.
david-font

David Font

Professor d'Unity
David Font, compositor i programador especialitzat en àudio Va fundar synchrnzr Advanced Music & Audio Research a l'any 2008, des d'on ha proporcionat serveis especialitzats de programació i composició d'àudio per a empreses de videojocs a nivell internacional.
Adan-Garriga-bien

Adan Garriga

Professor d'Acústica
Doctor en Física. Director de Tecnologies Audiovisuals del Centre d'Investigació Eureca.
marc-orts

Marc Orts

Professor de Postproducció de So
Marc Orts és mesclador i supervisor de so amb més de 150 títols com a responsable de so. Actualment és el director artístic de so als estudis Deluxe Espanya.
xavier-pitarch

Xavier Pitarch

Professor de So
Xavier Pitarch és enginyer de so amb àmplia experiència en so directe, postproducció i gravació. Especialitzat en control de qualitat de software d’àudio. Cofundador d’AGSounds, estudi de gravació i postproducció.
angel-colom

Àngel Colom

Professor de Guió Interactiu
Angel Colom és guionista i creador de continguts. Doctorand en Comunicació Audiovisual amb el projecte de tesi sobre la creació de versemblança en personatges interactius.
conrado

Conrado Xalabarder

Professor de Guió Interactiu i Musical
Conrado Xalabarder és especialista en música de cinema i autor de varis llibres, creador del portal més gran del món de bandes sonores: www.mundobso.com
isidro-navaroo

Isidro Navarro

Professor de Reality Virtual
Isidro Navarro, Doctor arquitecte, és Investigador en Realitat Virtual i Augmentada. Exerceix com a CEO de Labs4Reality i Inarquitectura. És fundador de Reality Barcelona, CELTechTrends i Augmented Academy.
toni-farran

Toni Farran

Professor de Pro Tools, So i So 3D i Àudio Immersiu
Toni Farran és especialista d’Eurecat en so 3D, amb més de deu anys d’experiència. Assessor i productor de so per televisió, publicitat i música a Agsounds, Metrica Recording Studio Ibiza i Let’s Sound.
anonim

Ivan Capillas

La Música en el Cinema
anonim

Marc Marzenit

Ableton