MÀSTER

israel

Israel David Martínez

Director de l’Àrea de Música i So. Director del Màster en Música i So per a Experiències de l’Entreteniment a ENTI
És professor de Producció de Música i Àudio Digital, d'Efectes Sonors amb Videojocs i Produccions Digitals i d'Edició Musical Avançada en Videojocs a ENTI. És Doctor en Història per la Universitat de Barcelona.
albert-garcia

Albert Garcia

Professor d'Història de la Música Interactiva
Periodista especialitzat en videojocs des de fa 17 anys. Actualment escriu i col·labora a La Vanguardia, Catalunya Ràdio, Rac 1 i iCat FM. És cofundador del portal Eurogamer.es, del podcast sobre música de videojocs Replay.
pau-yanez

Pau Yanez

Professor de Tecnologia de l'Entreteniment
Pau Yànez és un emprenedor amb més de 10 anys d'experiència en la creació, gestió i comercialització de productes digitals interactius en la indústria dels videojocs, la Gamificació i els Serious Games. Des de 2012, Pau ha fundat diverses companyies com PlayVisit, Geomotion Games i City Nostra, dedicades a la creació d'experiències de en el sector de l'entreteniment.
EnricGuaus-bien

Enric Guaus

Professor de Lutheria Digital
Doctorat en Informàtica i Comunicacions Digitals per la UPF el 2009. És investigador en el Grup de Investigació en Creació i Interpretació Musical de l'ESMUC en l'àmbit del so i la música, sobretot en els camps de Music information Retrieval (MIR) i la interacció entre música i tecnologia (HCI). És membre de la Barcelona Laptop Orchestra i cofundador de l'empresa de creacions sonores Sheepdog.
Jaume-bien-2

Jaume Duran

Professor de Guió Interactiu
Llicenciat en Filologia i en Lingüística. Doctor en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Barcelona el 2009. Ha publicat diversos llibres sobre el llenguatge cinematogràfic i sobre el cinema d'animació.
edgar-vidal

Edgar Vidal Cendros

PROFESSOR DE POSTPRODUCCIÓ DE SO:
DEL GUIÓ A L'EXHIBICIÓ.

Amb més de 20 anys experiència, ha passat per tots els departaments de la postproducció, des de la gravació de foley fins a la mescla. Actualment és supervisor de so i mesclador freelance.
Jaime-Bermudez-bien

Jaime Bermúdez

Professor de Logic Pro, Unity i Unreal
Jaime Bermúdez, compositor musical. Enginyer de so especialitzat en disseny sonor i postproducció. L'any 2018 cofundà l'estudi de videojocs Campfire Games.
david-font

David Font

Professor d'Unity
David Font, compositor i programador especialitzat en àudio.
Va fundar synchrnzr Advanced Music & Audio Research a l'any 2008, des d'on ha proporcionat serveis especialitzats de programació i composició d'àudio per a empreses de videojocs a nivell internacional.
Adan-Garriga-bien

Adan Garriga

Professor d'Audio Immersiu
Doctor en Física. Director de Tecnologies Audiovisuals del Centre d'Investigació Eurecat.
marc-orts

Marc Orts

Professor de Postproducció de So
Marc Orts és mesclador i supervisor de so amb més de 150 títols com a responsable de so. Actualment és el director artístic de so als estudis Deluxe Espanya.
albert-falguera

Albert Falguera

Professor de Tecnologia de l'Entreteniment
Enginyer Industrial Superior especialitzat en game design, gamificació i disseny d'experiències a través del joc.
Schmele

Timothy Schmele

Professor de so, acústica, i àudio immersiu.
Investigador, musicòleg i compositor, treballa en temes d'àudio 3D, percepció i musicologia computacional. El seu estil de composició inclou la contemplació de l'espai, transformació de dades i bucle de retroalimentació.
conrado

Conrado Xalabarder

Professor de Guió Interactiu i Musical
Conrado Xalabarder és especialista en música de cinema i autor de varis llibres, creador del portal més gran del món de bandes sonores: www.mundobso.com
isidro-navaroo

Isidro Navarro

Professor de Reality Virtual
Isidro Navarro, Doctor arquitecte, és Investigador en Realitat Virtual i Augmentada. Exerceix com a CEO de Labs4Reality i Inarquitectura. És fundador de Reality Barcelona, CELTechTrends i Augmented Academy.
toni-farran

Toni Farran

Professor de Pro Tools, So i So 3D i Àudio Immersiu
Toni Farran és especialista d’Eurecat en so 3D, amb més de deu anys d’experiència. Assessor i productor de so per televisió, publicitat i música a Agsounds, Metrica Recording Studio Ibiza i Let’s Sound.
oscar-garcia

Oscar Garcia

Professor de Tecnologies de l'Entreteniment, Mòdul de Gamification i Disseny del joc
Director acadèmic d’ENTI-UB, Soci consultor en gamification i serious games a Cookie Box. Professor d'Àlgebra, Serious Games, Disseny de Jocs i Gamification a ENTI-UB. És Doctor en Informàtica, Realitat Virtual aplicada a Medicina, per la URL i PostDoc en Tecnologies de l'Entreteniment per la Carnegie Mellon University.
i-capilas

Ivan Capillas

Professor de la Música en el Cinema
Compositor, director d'orquestra, pianista i productor musical especialitzat en cinema i audiovisuals. Ha realitzat treballs per a cinema, teatre, publicitat i música de concert. En l'àmbit del cinema, ha rebut nombrosos reconeixements a nivell nacional i internacional. És membre de l'Acadèmia del Cinema Català.
marzenit

Marc Marzenit

Professor d'Ableton
Enginyer d'àudio, compositor, DJ i productor musical. La seva carrera artística l'ha dut a actuar a més de 30 països, aconseguint així una prestigiosa carrera internacional. Marzenit també és fundador de la plataforma educativa Aulart, així com de projectes científico-artístics com Zero Gravity Band i My Artificial Muse.
Umut_Sayin_2

Umut Sayin

Professor de so i acústica
Umut Sayin té un grau d'enginyeria elèctrica i electrònica. Després de fer el seu màster i doctorat en acústica, on va fer classes d'electro-acústica, es va especialitzar en so immersiu i processament de senyals per a sistemes immersius.