GRAU

MG_9284-web

Lluís Guerra

Director Acadèmic del Grau en Música i So per a la Indústria de l’Entreteniment
Professor titulat en piano i teoria musical pel Conservatori del Liceu de Barcelona i format a Berklee College of Music (Boston, USA) en música per a audiovisuals. Doctorand en Sistemes de Selecció Musical en els Videojocs per la Universitat Politècnica de València. Compositor i pianista, ha publicat un àlbum i és fundador de Music eMotion.
Maria-luz-bien-2

María Luz Martínez

Professora d'Història i Estètica de la Música 1
Llicenciada en Arts i Intèrpret Superior en Música per la Universitat de Xile. Màster en Música com a Art interdisciplinari. Doctora en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona. Soprano de dilatada carrera internacional en el repertori operístic clàssic. El 1996 va guanyar el premi dels ``Amici del Loggione`` del Teatro alla Scala de Milan.
MG_9227-web

Javier Blánquez

Professor d'Història i Estètica de la Música 2
Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB. Periodista especialitzat en cultura, és editor i autor dels dos volums de ``Loops. Una història de la música electrònica`` i col·laborador habitual en mitjans de comunicació (El Mundo, Time Out Barcelona...) i crític musical a revistes especialitzades com Rockdelux o Go Mag.
Jaume-bien-2

Jaume Duran

Professor de Narrativa Audiovisual
Llicenciat en Filologia i en Lingüística. Doctor en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Barcelona el 2009. Ha publicat diversos llibres sobre el llenguatge cinematogràfic i sobre el cinema d'animació.
EnricGuaus-bien

Enric Guaus

Professor en Tecnologia Audiovisual
Doctorat en Informàtica i Comunicacions Digitals per la UPF el 2009. És investigador en el Grup de Investigació en Creació i Interpretació Musical de l'ESMUC en l'àmbit del so i la música, sobretot en els camps de Music information Retrieval (MIR) i la interacció entre música i tecnologia (HCI). És membre de la Barcelona Laptop Orchestra i cofundador de l'empresa de creacions sonores Sheepdog.
Fran-Suarez-bien-1

Fran Suárez

Professor de Composició 2 i 3
Professor de Piano 2

Graduat al Berklee College of Music. Pianista, compositor, arranjador i organista, ha realitzat treballs per a teatre, publicitat i cinema. Ha sigut docent a Berklee (campus València) i al Conservatori del Liceu de Barcelona. Lidera el seu trio de jazz contemporani basat en música original i el trio d'òrgan Dr. GO.
DiegoCalderon-bien

Diego Calderón

Professor d'Educació Auditiva 1 i 2
Titulat Superior en Música Moderna i doctor en Història de l'Art per la Universitat de Navarra. Màster en Música com Art Interdisciplinari i en Docència Universitària per la Universitat de Barcelona. Ha publicat més de 50 articles i llibres relacionats amb la música i el fenomen sonor. És el fundador de la Big Band de la Universitat de Barcelona.
Jaime-Bermudez-bien

Jaime Bermúdez

Professor de DAW 1
Professor de Film Scoring 2

Enginyer de so per l'institut SAE, especialitzat en disseny sonor i postproducció. Es dedica a la composició musical i des de l'any 2018 compagina la seva feina amb l'estudi de videojocs Campfire Games del que és cofundador. Ha compòs música per a jocs de mòbil, PS4, per a música en directe i per obres de teatre.
Adan-Garriga-bien

Adan Garriga

Professor d'Acústica
Doctor en Física per la Universitat de Barcelona. És Director de Tecnologies Audiovisuals del Centre d'Investigació Eurecat i ha publicat més de 15 articles en prestigioses revistes sobre el camp de al física matemàtica i l'acústica. Actualment compagina la seva feina amb la de responsable de la marca Sfëar per al desenvolupament de tecnologies d’àudio 3D per a música i realitat virtual.
i-capilas

Ivan Capillas

Professor de Film Scoring 1
Compositor, director d'orquestra, pianista i productor musical especialitzat en cinema i audiovisuals. Ha realitzat treballs per a cinema, teatre, publicitat i música de concert. En l'àmbit del cinema, ha rebut nombrosos reconeixements a nivell nacional i internacional i és membre de l'Acadèmia del Cinema Català.
victor_portugal

Víctor Portugal

Professor de Drets d'Autor
Llicenciat en Dret per la Universitat de Deusto. Director de Cultura Rock Records i Cultura Rock Publishing. També dirigeix el back office de ELROW Music i Florida Music i l'editorial de ELROW. Ha dissenyat i desenvolupat nous negocis d'explotació de drets de propietat intel·lectual en què intervenen discogràfiques, editorials i artistes.
Julien

Julien De Muynke

Professor d'Acústica
Enginyer de Processament de Senyals Digitals especialitzat en Àudio. Màster en Acústica per la Universitat d'Aalborg. Experiència com enginyer i enginyer sénior a Parrot. Actualment investigador en el centre de recerca Eurecat en el camp I+D del so 3D i binaural i el desenvolupament de programari per a la indústria de producció musical.
toni_xucla

Toni Xuclà

Professor de Projectes
Titulat Superior en Música Moderna per l’ESMUC. Productor i compositor especialitzat en música i audiovisuals. Director del projecte Campus Rock i productor del Disc de la Marató de TV3. Director de Microcosmos Produccions des d'on ha fet disseny de producció, arranjaments i composició per bandes sonores, documentals i publicitat.
jan

Jan Valls Miralles

Professor de Tècniques de Gravació
Professor de Mescla i Masterització 1

Titulat superior en música, especialitat de sonologia per l'ESMUC. Ha treballat en diferents àmbits del sector, des de gravació per a estudis com Medusa Estudio, Estudis Ground, Rosazul, Koryland, fins a tasques de gravació, mescla, mastering i producció freelance. Compagina l'activitat en el seu propi estudi amb treballs per altres estudis.
angel_valverde

Àngel Valverde

Professor de DAW 2
Enginyer tècnic informàtic per la Universitat Politècnica de Catalunya, va estudiar música al Berklee College of Music (Boston, USA). Compositor, productor i director musical, ha treballat en projectes de TV, cinema i teatre musical. També ha realitzat postproducció i disseny sonor en publicitat i espectacles en viu. Consultor Apple Professional Development, instructor oficial AVID Protools i especialista en el sistema Nearpod de docència interactiva (Nearpod Pionear).
ana_rosa

Ana Rosa Landa

PROFESSORA DE FONAMENTS DE COMPOSICIÓ
PROFESSORA DE COMPOSICIÓ 1 i TECLATS 1

Diplomada en el Grau Superior per l’Institut Català de Noves Professions de la Generalitat de Catalunya i titulada com a professora de Grau Mig en l’especialitat de piano pel Conservatori Superior de Música del Liceu. Titulada també pel Conservatori Professional de Badalona i l'Escola Superior de Música de Catalunya. Pianista i compositora a diferents formacions musicals, ha realitzat taques docents i en cinema i publicitat com a compositora, dissenyadora de so i producció musical.
alicia

Alícia Àlvarez

Professora d'Història i Estètica de la Música II
Llicenciada en periodisme per la Universitat Europea Miguel de Cervantes. Màster en periodisme i Doctora en Comunicació per la Universitat Ramon Llull (investigadora especialitzada en música i televisió). Co-creadora de la plataforma audiovisual El Bloque i col·laboradora de Ràdio Primavera Sound. Compagina la seva feina docent amb el periodisme cultural.
nyanyo

Toni Castaño 'Nyanyo'

Professor de Disseny de So 1
Enginyer de Telecomunicació per la UPC especialitzat en Producció Audiovisual; en Enginyeria, Disseny i Realització de projectes Audiovisuals, Electroacústics i de Condicionament Sonor i Visual d'espais; i en Acústica i serveis de mesures acústiques 'in situ'. Dilatada carrera que inclou el cinema ( amb diverses nominacions al Goya), TV i concerts en directe per Shakira, Txarango i Gossos entre d'altres.