GRAU

MG_9284-web

Lluís Guerra

Director Acadèmic del Grau en Música i So per a la Indústria de l’Entreteniment
Professor titulat en piano i teoria musical pel Conservatori del Liceu de Barcelona i format a Berklee College of Music (Boston, USA) en música per a audiovisuals. Doctorand en Sistemes de Selecció Musical en els Videojocs per la Universitat Politècnica de València. Compositor i pianista, ha publicat un àlbum i és fundador de Music eMotion.
Maria-luz-bien-2

María Luz Martínez

Professora d'Història i Estètica de la Música 1
Llicenciada en Arts i Intèrpret Superior en Música per la Universitat de Xile. Màster en Música com a Art interdisciplinari. Doctora en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona. Soprano de dilatada carrera internacional en el repertori operístic clàssic. El 1996 va guanyar el premi dels ``Amici del Loggione`` del Teatro alla Scala de Milan.
MG_9227-web

Javier Blánquez

Professor d'Història i Estètica de la Música 2
Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB. Periodista especialitzat en cultura, és editor i autor dels dos volums de ``Loops. Una història de la música electrònica`` i col·laborador habitual en mitjans de comunicació (El Mundo, Time Out Barcelona...) i crític musical a revistes especialitzades com Rockdelux o Go Mag.
Jaume-bien-2

Jaume Duran

Professor de Narrativa Audiovisual
Llicenciat en Filologia i en Lingüística. Doctor en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Barcelona el 2009. Ha publicat diversos llibres sobre el llenguatge cinematogràfic i sobre el cinema d'animació.
EnricGuaus-bien

Enric Guaus

Professor en Tecnologia Audiovisual
Doctorat en Informàtica i Comunicacions Digitals per la UPF el 2009. És investigador en el Grup de Investigació en Creació i Interpretació Musical de l'ESMUC en l'àmbit del so i la música, sobretot en els camps de Music information Retrieval (MIR) i la interacció entre música i tecnologia (HCI). És membre de la Barcelona Laptop Orchestra i cofundador de l'empresa de creacions sonores Sheepdog.
Fran-Suarez-bien-1

Fran Suárez

Professor de Composició 2 i 3
Professor de Piano 2

Graduat al Berklee College of Music. Pianista, compositor, arranjador i organista, ha realitzat treballs per a teatre, publicitat i cinema. Ha sigut docent a Berklee (campus València) i al Conservatori del Liceu de Barcelona. Lidera el seu trio de jazz contemporani basat en música original i el trio d'òrgan Dr. GO.
Jaime-Bermudez-bien

Jaime Bermúdez

Professor de DAW 1
Professor de Film Scoring 2

Enginyer de so per l'institut SAE, especialitzat en disseny sonor i postproducció. Es dedica a la composició musical i des de l'any 2018 compagina la seva feina amb l'estudi de videojocs Campfire Games del que és cofundador. Ha compòs música per a jocs de mòbil, PS4, per a música en directe i per obres de teatre.
Adan-Garriga-bien

Adan Garriga

Professor d'Acústica
Doctor en Física per la Universitat de Barcelona. És Director de Tecnologies Audiovisuals del Centre d'Investigació Eurecat i ha publicat més de 15 articles en prestigioses revistes sobre el camp de al física matemàtica i l'acústica. Actualment compagina la seva feina amb la de responsable de la marca Sfëar per al desenvolupament de tecnologies d’àudio 3D per a música i realitat virtual.
i-capilas

Ivan Capillas

Professor de Film Scoring 1
Compositor, director d'orquestra, pianista i productor musical especialitzat en cinema i audiovisuals. Ha realitzat treballs per a cinema, teatre, publicitat i música de concert. En l'àmbit del cinema, ha rebut nombrosos reconeixements a nivell nacional i internacional i és membre de l'Acadèmia del Cinema Català.
victor_portugal

Víctor Portugal

Professor de Drets d'Autor
Llicenciat en Dret per la Universitat de Deusto. Director de Cultura Rock Records i Cultura Rock Publishing. També dirigeix el back office de ELROW Music i Florida Music i l'editorial de ELROW. Ha dissenyat i desenvolupat nous negocis d'explotació de drets de propietat intel·lectual en què intervenen discogràfiques, editorials i artistes.
toni_xucla

Toni Xuclà

Professor de Projectes
Titulat Superior en Música Moderna per l’ESMUC. Productor i compositor especialitzat en música i audiovisuals. Director del projecte Campus Rock i productor del Disc de la Marató de TV3. Director de Microcosmos Produccions des d'on ha fet disseny de producció, arranjaments i composició per bandes sonores, documentals i publicitat.
jan

Jan Valls Miralles

Professor de Tècniques de Gravació
Professor de Mescla i Masterització 1

Titulat superior en música, especialitat de sonologia per l'ESMUC. Ha treballat en diferents àmbits del sector, des de gravació per a estudis com Medusa Estudio, Estudis Ground, Rosazul, Koryland, fins a tasques de gravació, mescla, mastering i producció freelance. Compagina l'activitat en el seu propi estudi amb treballs per altres estudis.
angel_valverde

Àngel Valverde

Professor de DAW 2
Enginyer tècnic informàtic per la Universitat Politècnica de Catalunya, va estudiar música al Berklee College of Music (Boston, USA). Compositor, productor i director musical, ha treballat en projectes de TV, cinema i teatre musical. També ha realitzat postproducció i disseny sonor en publicitat i espectacles en viu. Consultor Apple Professional Development, instructor oficial AVID Protools i especialista en el sistema Nearpod de docència interactiva (Nearpod Pionear).
ana_rosa

Ana Rosa Landa

PROFESSORA DE FONAMENTS DE COMPOSICIÓ
PROFESSORA DE COMPOSICIÓ 1 i TECLATS 1

Diplomada en el Grau Superior per l’Institut Català de Noves Professions de la Generalitat de Catalunya i titulada com a professora de Grau Mig en l’especialitat de piano pel Conservatori Superior de Música del Liceu. Titulada també pel Conservatori Professional de Badalona i l'Escola Superior de Música de Catalunya. Pianista i compositora a diferents formacions musicals, ha realitzat taques docents i en cinema i publicitat com a compositora, dissenyadora de so i producció musical.
alicia

Alícia Àlvarez

Professora d'Història i Estètica de la Música II
Llicenciada en periodisme per la Universitat Europea Miguel de Cervantes. Màster en periodisme i Doctora en Comunicació per la Universitat Ramon Llull (investigadora especialitzada en música i televisió). Co-creadora de la plataforma audiovisual El Bloque i col·laboradora de Ràdio Primavera Sound. Compagina la seva feina docent amb el periodisme cultural.
nyanyo

Toni Castaño 'Nyanyo'

Professor de Disseny de So 1
Enginyer de Telecomunicació per la UPC especialitzat en Producció Audiovisual; en Enginyeria, Disseny i Realització de projectes Audiovisuals, Electroacústics i de Condicionament Sonor i Visual d'espais; i en Acústica i serveis de mesures acústiques 'in situ'. Dilatada carrera que inclou el cinema ( amb diverses nominacions al Goya), TV i concerts en directe per Shakira, Txarango i Gossos entre d'altres.
Umut_Sayin_2

Umut Sayin

PROFESSOR D'ÀUDIO IMMERSIU
Umut Sayin té un grau d'enginyeria elèctrica i electrònica. Després de fer el seu màster i doctorat en acústica, on va fer classes d'electro-acústica, es va especialitzar en so immersiu i processament de senyals per a sistemes immersius.
israel

Israel David Martínez

PROFESSOR D'ANÀLISI MUSICAL
PROFESSOR D'EDICIÓ MUSICAL

És professor de Producció de Música i Àudio Digital, d'Efectes Sonors amb Videojocs i Produccions Digitals i d'Edició Musical Avançada en Videojocs a ENTI. És Doctor en Història per la Universitat de Barcelona.
davidgarcia

David Garcia

Professor d'Educació Auditiva
Titulat Superior en música a l'ESMUC, especialitat Guitarra Elèctrica Moderna.
Titulat de Grau Mitjà en música clàssica especialitat violí.
Productor i compositor especialitzat en pop, jazz,
urban i mitjans audiovisuals.
Cofundador de Santa Tecla Records. Compagina les seves activitats docents i produccions amb diversos grups musicals en els quals participa com a guitarrista i músic de sessió.
lorena_de_tena

Lorena de Tena

Professora d'Educació Auditiva 2
Titulada Superior de música, especialitat de piano, pel Reial Conservatori Superior de música Victòria Eugènia de Granada.
Es mou principalment en tres àrees dins de la música, la docència, la composició i la interpretació especialitzada en la música electrònica. La seva carrera artística l'ha portat a actuar per més de 20 països combinant la improvisació a el piano amb el món live de l'electrònica.
Miquel_Cuixart_ok

Miquel Cuixart Erruz

Professor de DAW1
Professor de Producció de Música Electrònica

Titulat superior en música, especialitat de sonologia per l'ESMUC. Co-fundador de l'estudi Sotrack Records i la productora Inpulse.
Ha treballat en diferents àmbits del sector, des de gravació, mescla, així com producció musical per artistes com Queralt Lahoz, B1n0, La fura dels Baus.
Compagina l'activitat en el seu propi estudi amb la docència i la sonorització d'artistes en directe.
Nikas_reppel

Niklas Reppel

Professor de Disseny de So 2
Graduat de la Universitat de Música de Karlsruhe (MA) i TU Dortmund (B.Sc.).
Investigador, programador, compositor i artista sonor. Actualment treballa al Centre d'Investigació Eurecat en el Grup d'Àudio, desenvolupant eines creatives d'àudio 3D, i, més recentment, investigant aplicacions creatives de tecnologies d'IA.
Anteriorment estava actiu com a multiinstrumentista a diversos grups.
christophe_cassan

Christophe Cassan

Professor de Creació Empresarial
Llicenciat per la Universitat de Lille ( França) en Història i Oficis de les Arts i de la Cultura.
Ha desenvolupat una llarga carrera en el camp de la contractació d’artistes per a festivals com el Cruïlla de Barcelona ( on ha portat gent com Black Eyed Peas, Kylie Minogue, o Vetusta Morla entre d’altres).
Ha sigut director ( i ara consultor) del BIME de Bilbao, un dels festivals capdavanters en música, tecnologia i noves idees.