logo_enti_es_03

ENTI Sound forma part de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives adscrita a la Universitat de Barcelona (ENTI-UB). Disposa d’un campus ubicat a la ciutat de Barcelona i d’uns equipaments avançats que, juntament amb un model docent propi, permeten als estudiants viure una experiència formativa completa i totalment aplicada a la realitat del sector.

L'equipament

Els estudiants disposen d’una aula de formació equipada amb pissarra de pentagrames, iMACs, auriculars, teclats controladors MIDI i software especialitzat per a producció musical. A més, l’aula disposa d’un sistema de so 3D 9.1, creant l’entorn d’aprenentatge ideal de cara a una tendència creixent amb projeccions de convertir-se en un nou estàndard en el camp de l’àudio, el so binaural o 3D.

L’estudi de gravació d’ENTI Sound compta amb una taula de mescles SSL Matrix2 i un sistema de so 5.1 que permet treballar amb so envolvent. També es disposa de bucs de treball i una aula de treball grupal.

logo_enti_es_03

L’edifici ENTI PRO forma part de l’entorn del campus de la Universitat de Barcelona (UB), en un ambient plenament universitari i situat a 20 minuts del centre.

Barcelona és una ciutat amb una gran escena artística i cultural i, alhora, una referència internacional en arquitectura i patrimoni, gastronomia, esports i esdeveniments. Una ciutat oberta al món, amb una àmplia oferta d’activitats i espais únics a visitar.